دسته:
کشاورزی | حجم فایل: 64 کیلوبایت | تعداد صفحه: 83 | چکیده: | ا همیت اقتصادی بور در
کشاورزی وباغبانی ومسائل مربوط به درخت کاری وجنگل کاری از حدود چندین دهه گذشته مورد توجه وبحث وبررسی قرار گرفته است (8) از سال 1875 بور به عنوان تشکیل دهنده گیاهی شناخته شده است وتا اوایل قرن بیستم توجه چندانی به این حقیقت نشده است تا اینکه دانشمند فرانسوی به نام اچ اگولون در سال 1910 ضرورت بور برای زندگی گیاه را عنوان نمود (7). | در حدود 2قرن بیش در مناطقی که کمبود بور محدودیت تولید محصول را به همراه داشته مطالعات گسترده ای صورت گرفته که وجود اطلاعات مهمی درمورد چگونگی رشد در خاکهایی که دارای مقادیر کمی بور […] —
ادامه متندسته: مکانیک | حجم فایل: 13345 کیلوبایت | تعداد صفحه: 40 | چکیده |
کشاورزی دقیق جدیدترین فن آوری در عرصه مهندسی
کشاورزی می باشد که هم اکنون در کشورهای پیشرفته به صورت جدی بکارگرفته می شود. مهمترین محور
کشاورزی دقیق شناخت دقیق مزرعه و یا زمین زراعی در نقاط مختلف آنست بطوریکه بتوان زمین زراعی را آسیب شناسی نموده و در جهت اصلاح آن متناسب با شرایط نقاط مختلف زمین گام برداشت. | تاریخچه | واژه
کشاورزی دقیق (Precision Agricalture) برای اولین بار در دهه 80 میلادی در ایالات متحده آمریکا عنوان گردید، این تعریف بر پایهٔ تقاضاهائی بنا شده تا مسائل زیست محیطی را که نتیجه فعالیت
کشاورزی هم چون استفاده از آف […] —
ادامه متنشرکت سهامی کشت و صنعت و دامپروری مغان | شرکت کشت و صنعت فعالیت خود را در مقیاس 48400 هکتار از اراضی دشت مغان با عنوان کردن بهره گیری صحیح و مدار از اراضی قابل شرب دشت و نیز گسترش
کشاورزی مکانیزه و همپا نمودن آن با صنایع وابسته از نیمه دوم سال 1351 آغاز نمود. | از طرف وزارت
کشاورزی و منابع طبیعی پس از بررسیهای مقدماتی اقدام به برنامه ریزی جامعی برای پای گذاری یک مجتمع عظیم کشت و صنعت در مقیاس یاد شده از اراضی منطقه شد و پس از آن بلافاصله برنامه گسترده مزبور زیر عنوان «طرح کشت وصنعت و دامپروری مغان» به مرحله اجرا در آمد. به منظور اینکه طرح یاد شده قادر به تحقق کامل مسئولیتهای وظایف و اهداف محوله […] —
ادامه متندسته:
کشاورزی | حجم فایل: 49 کیلوبایت | تعداد صفحه: 54 | گیاهان علوفـهای | مقدمه | گیاهان عـلوفه ای و مــراتع منبع اصـلی انرژی بــرای تـغذیه دامــها می باشند. اگـر عــلوفه دارای کیفیت | کافی باشد میتواند 60 درصد نیاز غذایی گاوهای شیری ونیاز کامل گاوهای گوشتی را تامین نماید. اکثر گیاهان علوفه ای متعلق به دو خانواده گرامینه ولگومینوزه می باشند. در مناطق خشک ونیمه خشک ودر شــرایط فـاریاب، گیاهان گرامینه پر تولید تراز گیاهان لگومینیزه مـی باشند واز نظر مصـــرف آب نیز دارای کارایی بیشتری هستند. در شرایط مساوی، از نظـر رشد، گیاهان لگــومینوزه از نظر پروتیین وکلسیم غنی تر از گیاهان گرامینه می باشند […] —
ادامه متندسته: کشاورزی | حجم فایل: 913 کیلوبایت | تعداد صفحه: 103 | مقدمه | به نام خداوند لوح و قلم حقیقت نگار وجود عدم | خدایی که داننده رازهاست نخستین سرآغاز آغازهاست | ثبات تولید در کشاورزی یکی از جنبههای مهم کشاورزی پایدار
Agriculture Sustainable میباشد. گرچه مفاهیم پایداری تولید در کشاورزی دیدگاههای همهجانبهای را دربر دارد و جنبههای مختلفی را شامل میشود. اقلیم و خاک از مهمترین عوامل تولید میباشند و بهرهبرداری از زمین عمدتاً بر اساس کیفیت این دو عامل استوار است. | پراکنش و توزیع گیاهان طبیعی در عرضهای جغرافیایی مختلف و همچنین در ارتفاعات متفاوت متفاوت در رابطه با عوامل محیطی و بخصوص بارند […] —
ادامه متندسته:
کشاورزی | حجم فایل: 194 کیلوبایت | تعداد صفحه: 85 | مقدمه | گرسنگی در دنیای امروز امر تازه ای نبوده و همیشه تهدیدی برای بقای نسل بشر بوده است. در بعضی از نقاط دنیا طی قرون متمادی کمبود مواد غذایی همیشه عامل عمده بدبختی امراض و حتی مرگ محسوب می شده است ولی هیچگاه مانند امروز تا این حد کمبود غذا و خطر گرسنگی دسته جمعی محسوس نبوده است. این تهدید به علت کاهش ظرفیت دنیا در تولید غذا نیست چون از بسیاری جهات این ظرفیت حتی بالاتر هم رفته و همچنان در حال ترقی است. | مسئله اصلی در این است که جمعیت دنیا با سرعت زیادی در حال افزایش است به طوری که ازدیاد تولید مواد غذایی به زحمت می تواند همگام با بال […] —
ادامه متندسته:
کشاورزی | حجم فایل: 68 کیلوبایت | تعداد صفحه: 70 | چکیده | با توجه به وسعت خاکهای شور و سدیمی درکشور و اینکه زمینهای
کشاورزی ما روز به روز شورتر شده و مسأله کمبود منابع زمینی مناسب برای
کشاورزی پیش آمده روشهای مختلفی برای بهسازی این خاکها مد نظر است. | مواد اصلاحی عبارتند از موادی که کاتیونهای دوظرفیتی را برای جایگزینی با سدیم درخاکهای سدیمی فراهم کنندو سپس املاح اضافی این آبها توسط آب شویی استخراج شود. | از جمله این مواد می توان به گچ، اسید سولفوریک و غیره اشاره کرد. استفاده از این مواد موجب اصلاح خاک هم از لحاظ خصوصیات فیزیکی مانند افزایش نفوذ پذیری و بهبود ساختمان خاک و هم خصوصیات شیم […] —
ادامه متنThe online version of
Agricultural Water Management at ScienceDirect.com, the world's leading platform for high quality peer-reviewed full-text journals. […] —
ادامه متنAgriculture, Ecosystems & Environment Volume 187, Pages 1-182 (1 April 2014) Evaluating conservation agriculture for small-scale farmers in Sub-Saharan Africa and […] —
ادامه متندسته:
کشاورزی | حجم فایل: 45 کیلوبایت | تعداد صفحه: 57 | دوره دو جنگ فراجهانی شاهد کاهش شدید درفعالیتهای آبیاری بوده است که به طوراساسی به رشد زیاد تولید
کشاورزی کمک کرده است که انسانیت را قادرمیسازد تا جمعیت دوبرابرش را تغذیه کند. هرچند تمایزی باید بین کمک مثبت کلی آبیاری وآبرسانی به قابلیت تولید
کشاورزی و رفاه اقتصادی و مقدارمهمی از تخصیص نادرست سوء اداره منابعی که با توسعه آبیاری همراه بوده اند صورت بگیرد. هرچند دربسیاری ازموارد منابع آبرسانی بیش ازحد توسعه یافته اند. همچنین سرمایه بیش ازحد خرج شده است و هزینه های مهمی برحسب فقدان اکوسیستم، انقراض گونه های ماهی و آلودگی منابع آبرسانی بیش از […] —
ادامه متنThis commentary is a face-to-face debate between two almost opposite positions regarding the application of genetic engineering in agriculture and food production. […] —
ادامه متن - پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی
- عنوان کامل: بررسی ذرت علوفه ای و سیلوی آن
- دسته: کشاورزی و گیاه شناسی
- فرمت فایل: Word (قابل ویرایش)
- تعداد صفحات پروژه: 82
- جهت مشاهده فهرست مطالب این پروژه اینجا کلیک نمایید
| مقدمه | ذرت یکی از مهمترین گیاهانی است که به عنوان غذای اصلی در بسیاری ازکشورهای آمریکای مرکزی وجنوبی، آفریقا و قسمتی ازآسیا کشف شده ویکی از مهم ترین گیاهان تأمین کننده انرژی وپروتئین بوده وتولیدات سالانه آن نزدیک به 500 میلیون تن می باشد. درایران نیزذرت به عنوان یک گیاه جدید درسال 1349 با تأسیس بخش تحقیقات ذرت وعلوفه درموس […] —
ادامه متنThe online version of
Agriculture and Agricultural Science Procedia at ScienceDirect.com, the world's leading platform for high quality peer-reviewed full-text … […] —
ادامه متندسته:
کشاورزی | حجم فایل: 262 کیلوبایت | تعداد صفحه: 37 | پیشگفتار | خداوند مهربان منابع طبیعی را به طور یکنواخت و رایگان در اختیار بشر قرار داده تا ضمن بهره برداری صحیح و اصولی آن را برای آیندگان حفظ و حراست کند. چرخه حیات در گرو سلامت و برقراری تعادل منطقی در طبیعت است که این طبیعت در صورت ها و شکل های متفاوت رو نمایی می کند و در برخی نواحی سر سبز و پر آب و با طراوت است و در بعضی نواحی بیابانی است. | بیابان و اراضی خشک به عنوان زیست بوم طبیعی، زیستگاه بیش از یک سوم مردم جهان است که اکثرا فقیر ترین افراد جامعه جهانی می باشند. با توجه به همین موضوع است که امروزه فرآیند بیابان زدایی و مقابله با […] —
ادامه متنPrecision agriculture dates back to the middle of the 1980's. Remote sensing applications in precision agriculture began with sensors for soil organic matter, a […] —
ادامه متندسته:
کشاورزی | حجم فایل: 35 کیلوبایت | تعداد صفحه: 50 | برخلاف شیوه های درو که تعدادشان محدود بود، روشهای کوبیدن غلات از ابزارهای جدید برای خرمنکوبی ابداع و ساخته شده است در بعضی نقاط جهان برای جداسازی دانه از ساقه و کاه، روشهای قدیمی و ابتدایی بکار گرفته می شود. روشهای چون زدن دسته ای از غلات بر روی چوبی که به صورت افقی قرار گرفته است در نتیجه این ضربه سنبله غله خرد شده و دانه از آن جدا می گردد و بر روی زمین می ریزد که کاری بسیار سخت و طاقت فرسات و نیاز به نیروی کارگر فراوان دارد. این روش هنوز هم در برخی از کشورهای فقیر آفریقایی و آسیایی به کار برده می شود. | استفاده از گردونه های چوبین که ت […] —
ادامه متنThe International Journal of Recycling of Organic Waste in
Agriculture is a peer-reviewed open access journal published under the brand SpringerOpen, covering all […] —
ادامه متنعنوان گزارش: دانلود گزارش کارآموزی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر کرج | طبقه بندی:
کشاورزی و کارآموزی | فهرست | مقدمه | تاریخچه | بخش تحقیقات سیب زمینی و پیاز | قسمت اول: سیب زمینی | مقدمه | طبقه بندی | گیاه شناسی | گلدهی در سیب زمینی | طبقه بندی و مراکز پراکنش سیب زمینی | عادت رشد | سیستم تولید بذر گواهی شده در کانادا | آبیاری | نیازهای غذایی سیب زمینی | زمان برداشت | فیزیولوژی پس از برداشت | گواهی بذور سیب زمینی | هدفهای اصلاحی سیب زمینی | طرح در حال اجرا در مؤسسه بررسی سیب زمینی | قسمت دوم: پیاز | پیشینه | رده بندی گیاهی | ترکیب پیاز | بو و طعم پیاز | ارقام پیاز | سطح زیر کشت | تولید | […] —
ادامه متنموضوع طرح: تولید خوراک دام | ظرفیت اسمی: ۲۴ هزار تن | تعداد شاغلین: ۲۰ نفر | دوره بازگشت سرمایه: ۲٫۶ سال | استفاده از خوراک آماده برای تغذیه دام به واسطه ایجاد امکان مصرف ضایعات صنعتی و پسماند های
کشاورزی در جهت کسب ارزش افزوده و همچنین سهولت حمل و نقل، در سالهای اخیر رو به فزونی نهاده است. ضمن اینکه تغذیه دام با این نوع خوراک می تواند از بروز امراضی که به دلیل وجود آلودگی های مختلف در غذای دام پدید می آید جلوگیری نماید. برای ایجاد شرایط بهره برداری اقتصادی از دام باید مجموعه ای از مواد که در یک نوع علوفه به تنهایی گرد هم نمی آیند با هم مخلوط و آسیاب نمود. این ترکیب کنسانتره ای را تشکیل می دهد […] —
ادامه متنچکیده تحقیق: | در این تحقیق به بررسی سیستم های کنترل داخلی (حسابداری-انبارداری-حقوق ودستمزد-تولیدوفروش) شرکت گلهار به طور خلاصه پرداخته شده است. هدف تحقیق شناخت صنعت گوشت وکارایی این صنعت در خصوص بهینه سازی محصولات دامی و
کشاورزی -شناخت شرکت سهامی وشناسایی سیستمهای حسابداری شرکت مذبور می باشد. روش تحقیق به این صورت که با مراجعه به شرکت و مصاحبه با مدیر داخلی بخش اطلاعات جزئی در مورد شرکت بدست امد. در این کار سعی شده محصولات و فراورده های گوشتی به نحو مطلوب وبا اطلاع از پروتئین-چربی و هر محصول معرفی شود با معرفی هر محصول عکس ان محصول هم در پروژه لحاظ شده است. استفاده از سایت مربوط به این شرکت […] —
ادامه متن