دسته: جغرافیا
حجم فایل: 21 کیلوبایت
تعداد صفحه: 1
نقشه ی مرز شهرستان مسجد سلیمان
1. این شیپ فایل در محیط نرم افزار GIS قابل ویرایش و قابل نمایش می باشد.
2. راهنمای استفاده: این شیپ فایل، در یک فایل فشرده با پسوند rar ارائه شده است که بعد از دانلود باید آن را از حالت فشرده خارج کنید تا در محیط نرم افزار GIS قابل نمایش باشد.
3. محتوای فایل: فایلی پولیگونی با پسوند shp
قیمت: 1,500 تومان
دسته: حسابداری
حجم فایل: 24 کیلوبایت
تعداد صفحه: 4
این فایل شامل آمار معاملات روزانه شرکت کیمی دارو در سال 83 بوده و شامل بخشهای نوسان، نسبت قیمت به سود، سود هر سهم، بالاترین و پایین ترین قیمت، حجم سهام و ارزش بازاری می باشد
قیمت: 2,000 تومان
دسته: برق
حجم فایل: 363 کیلوبایت
تعداد صفحه: 9
آزمایشگاه مدار منطقی:
قبل از شروع کار آزمایشگاه لازم است آشنایی اولیه ای در مورد انواع تکنولوژی ساخت IC های منطقی و همچنین نحوه کار با آنها داشته باشیم. مدارهای دیجیتال با استفاده از مدارهای مجتمع ساخته می شوند برای تشکیل یک مدار گیت های متعددی در داخل تراشه بهم مرتبط می شوند. تراشه درون یک بسته سرامیک و یا پلاستیکی سوار شده و ارتباطات به پایه های خارجی برای تشکیل مدار مجتمع لحیم می شود. تعداد پایه ها ممکن است از 14 پایه برای بسته های کوچک (تراشه کوچک) IC و تا 64 پایه برای بسته های بزرگتر می باشد. اندازه بسته IC خیلی کوچک است مثلاً 4 گیت AND در داخل یک بسته 14 پایه با ابعاد 3 × 8 × 20 متر مربع جای داده می شود.
IC های دیجیتال اغلب براساس پیچیدگی مدار درونشان که با تعداد گیت های منطقی یک بسته مرتبط می باشد مشخص می شود. متداول ترین خانواده مدار های منطقی که حاوی مدارهای پایه هستند عبارتند از: خانواده CMOS، خانواده TTL که دارای زیر گروه های مختلفی می باشند که در جدول زیر به چند نمونه اشاره می کنیم...
لیست آزمایشات:
آزمایش اول: گیتهای منطقی
آزمایش دوم: مدارات ترکیبی از گیت منطقی
آزمایش سوم: طراحی مدار
آزمایش چهارم: half adder و full adder
آزمایش پنجم: مدار چک توازن
آزمایش ششم: دیکدر
قیمت: 6,000 تومان
موضوع: گزارش کارآموزی در کارخانه صنایع غذایی (فایل word قابل ویرایش) فهرست مطالب
عنوان صفحه
مقدمه ۳
نوع محصولات تولیدی۵
ورود مواد اولیه و مراحل تأیید در انبار۶
ورود مواد اولیه به سردخانه و نحوه نگهداری ۱۲
کاربرد انواع ادویه و عملکرد آنها ۱۳
ویژگی های محصولات مرغ آماده طبخ۲۳
فرآوری ۲۳
ویژگی های مواد اولیه ۲۵
فرآیند تولید ۲۷
بسته بندی ۲۸
کنترل کیفیت ۳۰
روش اجرایی کنترل کیفیت ۳۰
کنترل کیفیت مواد اولیه۳۲
بازرسی و کنترل کیفیت محصول حین تولید۴۵
بازرسی و کنترل کیفیت محصول نهایی ۵۱
تأیید نهایی و کنترل کیفیت ۵۴
بخش میکروبی ۵۵
بخش شیمیایی ۶۴
خروج و ادامه زنجیره سرد تا مصرف۷۲
توضیحات نهایی۷۳
منابع و مآخذ ۷۵
مقدمه:
امروزه صنعت غذا یکی از مهمترین مشکلات برای مردم محسوب می شود. از سوی دیگر مردم با توجه به شاغل بودن خانمها در کنار آقایان باعث شده تا فرصت تهیه غذا برایشان میسر نباشد. در این میان کارشناسان و صاحبان صنایع غذایی برای این مشکل راه های متعددی را برای سریع آماده شدن غذا ارائه داده اند تا این مشکل مرتفع گردد.
از این رو تصمیم گرفتم با تهیه گزارشی از روند تولید غذای آماده تهیه کنم. در این گزارش سعی شده از مراحل تهیه مواد اولیه برای کارخانه تا غذای آماده که به دست مصرف کننده می رسد، شاید بتوان غذاهای آماده را پدیده ای جدید و حائز شرایط مناسب کیفی، غذایی و بهداشتی دانست که در ایران صنعتی نو پا است و به تدریج جایگاه خود را در بین مصرف کنندگان باز می کند و از آغاز ارائه این محصولات به بازار، روند رو به رشد و قابل قبولی را داشته است.
عنایت به این نکته که این محصولات فاقد هرگونه افزودنی های شیمیایی مضر بوده و کاملاً از مواد غذایی طبیعی استفاده می کند. در کنار ارزش غذایی مناسب، مصرف آسان و تنوع در محصولات و عطر و طعم از مزایای بارز غذاهای آماده می باشند.
گرایش روزافزون خانواده های ایرانی به غذاهای آماده شده – اشتغال روزافزون خانمها در فعالیت های اجتماعی و کاری خارج از منزل نیز مصرف این محصولات را روز به روز افزایش می دهد.